Laatste nieuws

Nieuw bankrekening nummer

Met ingang van heden hebben wij een nieuw bankrekeningnummer
 
NL70RABO0323491758 tnv scoutinggroep Martin Luther King.
 
Het oude nummer aub niet meer gebruiken.

Project nieuwe trap en omgang

Beste ouders en leden,

Veiligheid is binnen elke vereniging ontzettend belangrijk. Ook bij ons. De leiding en het bestuur van de scoutinggroep willen voor ons scoutinggebouw aan de achterkant buiten een brandtrap realiseren. Die is er op dit moment nog niet, en dat moet anders vinden we.
Binnen in het gebouw willen wij een nieuwe trap naar de bovenzaal met tevens (als het kan) een balustrade om boven rond te lopen.
Als wij deze balustrade realiseren, kunnen wij in de toekomst ook de zijkant gaan uitbreiden en eventueel extra zalen maken op een eerste verdieping. Dit alles omdat we zien dat onze vereniging groeiende is.

Hier is echter specifieke kennis en kunde voor nodig.
Wij zijn voor dit project opzoek naar mensen die.

- Bouwtekeningen kunnen maken
- Druk- en belastingberekeningen kunnen maken
- Kostencalculatie kunnen maken
- Verstand hebben van vergunningen
- Verstand hebben van gaskachels ( deze zal waarschijnlijk verplaatst moeten worden. )

Herkent u zich hier in of heeft u familie of vrienden die dit kunnen en wilt u ons met dit project helpen dan kunt u zich aanmelden bij:

Arthur Deelen (materiaalmeester scouting MLK Hoorn)
0612932817 of via

afsluiting seizoen

Het zomerkamp zit er weer op!
Vandaag zijn alle scouts weer veilig afgeleverd bij hun ouders. Na een (hele lange) nachtrust zullen ze morgen genoeg te vertellen hebben over wat ze allemaal gedaan hebben afgelopen week. Heel veel verhalen zullen er los komen.
 
De leiding zijn als afsluiting van het seizoen met elkaar uit eten geweest. Ruud heeft hierbij iedereen bedankt voor zijn/haar inzet het afgelopen. Hij gaf aan trots te zijn op de gehele groep, maar extra trots op de nieuwe leiding die dit jaar begonnen is. Ook de kookstaf kreeg een "dank-je-wel" van hem. De kampstaf was ook zeer tevreden over hoe onze groep het gehele kamp geregeld had en we zijn welkom om weer terug te komen!
 
Iedereen een hele fijne zomervakantie toegewenst en we zien elkaar in het nieuwe seizoen !